A tanya arrow HĂ­rek, aktualitások arrow Bemutatkozás
A tanya
Bemutatkozás
A történet
Hírek, aktualitások
Tanyánk termékei
Szállásadás, turizmus
VideĂłink
Képek a tanyáról
Ilyen volt ezelõtt
Elérhetõségeink
Eladó termékeink
Keresés
Hírek, aktualitások
.
Partnereink
helloturist.jpg
szallasponthu.jpg
  tralandia.png

horgasz.hu

Magánszállás - maganszallas.wyw.hu

Biokontroll.JPG

Flag Counter

Bemutatkozás Nyomtatás

Gazdaságunk a Kettôs-Körös természetes medrétôl 4 km-re található gazdag állat- és madárvilággal. Az állatok és madarak megfigyelésére madár megfigyelô dombot alakítottunk ki madáritató tóval és pihenôhellyel, melyet vendégeink nagy örömmel használnak. Megfigyelhetik a legelészô ôzeket, szaladgáló nyulakat, a vadászó réti héját, a daloló pacsirtákat és még számos énekes madarat. Szürkületkor meglesheti a kirepülô gyöngybaglyokat.

16 hektáron gazdálkodunk a Nemzeti Agrár-környezetvédelmi Program mintaüzemi címmel. A gazdaság kialakítását céltudatosan végeztük és a kis szántóföldi területbôl kialakítottunk egy korszerû ökogazdaságot, egy szép gyümölcsössel, napelemes aszalóval, állattartó és gazdasági épületekkel, kecskesajt gyártó kisüzemmel, ökoturizmus szálláshellyel, melyet rendszeresen bemutatunk a szakmai nyilvánosságnak.

Bemutatók 10-15 fôs csoportok részére elôre egyeztetett idôpontban áprilistól októberig.

Ha csendre, nyugalomra vágyik, legyen a vendégünk Békésen, a Diós tanyán, újonnan kialakított bio-gazdaságban,  4 napraforgós apartmanunkban.

Sokoldalú kirándulási lehetôség várja önt a Körösök völgyében. Pihenhet a gyulai gyógyfürdôtôl 19 km-re, a bihari hegyektôl 60 km-re, csendes, nyugodt, egészséges környezetben. Külön bejáratú, jól felszerelt, összkomfortos apartmanban szállásoljuk el vendégeinket. (Sat-Tv, hûtô, saját fürdôszoba, fôzôhely) Kerékpár kölcsönzés, bio-gazdálkodás. Fedett parkolási helyet biztosítunk gépkocsijának.

 


DIÓS TANYA

e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  
telefon: 30/9433-013, 30/218-3113
Postacím: Diós tanya 5630 Békés, Pf. 106.
Megközelíthetôség: 470-es út 116-os tábla (Békés és Mezôberény között)

 

 

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.
http://diostanya.hu